Skip to main content

Anna og Daniel jagter EM-kvalifikation i Herzlake

I starten af september er der EM i dressur i Hagen. Anna Kasprzak og Daniel Bachmann Andersen jagter EM-kvalifikation i tyske Herzlake denne weekend
| admin

OL-rytter Anna Kasprzak er denne weekend til start med to af sine Grand Prix-heste ved det 3-stjernede stævne i Herzlake i Tyskland. Med sig har hun 12-årige Fuhur e. Fürstenreich og 13-årige Rock Star e. Rockwell.

Fuhur – med tredje internationale start

Tilbage i november 2019 indkøbte Anna Fuhur fra den russiske rytter Elena Sidneva, der red Fuhur ved EM i Rotterdam, hvor de sluttede på en individuel 20. plads. Målet var at komme i spil til det danske OL-hold i Tokyo. Anna brugte et par måneder til at finde ind til hesten, og midten af februar 2020 debuterede parret internationalt med en sejr i 3-stjernet Grand Prix med knap 72% Desværre lå Fuhur fast i boksen om natten, og fik en skade, som holdt Anna fra at starte ham indtil CDI-stævnet ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, hvor hans skade igen brød op. Anna gav derfor Fuhur tid til at hele, samtidig blev hun gravid med sit andet barn, og derfor er det internationale stævne i Herzlake blot Annas tredje, internationale optræden med Fuhur.

Anna og Rock Star

Det er planen, at Anna starter Grand Prix og Grand Prix Special på Fuhur og Grand Prix og Grand Prix kür på Rock Star. Rock Star havde hun til start i juni i Kronberg, hvor de i den 4-stjernede Special scorede godt 72%, men inden da, var hendes seneste, internationale start på Rock Star i Holland tilbage i april 2019.
Anna blev mor til en søn i marts i år, og derfor var kampen om en plads på OL-holdet ikke en realitet for hende. Omvendt, så er hun igen klar, til at forsøge at kommer i betragtning på landsholdet. Det fortæller hun mere om i videoen: Jeg er ikke færdig med de store ting, siger Anna Kasprzak

Daniel Bachmann Andersen starter Marshall-Bell i Herzlake. Foto: Zibrasport Equest

Daniel i spil til EM

Daniel Bachmann Andersen, der driver egen trænings- og konkurrencestald på Kleppenhus ved Ebeltoft, er til start i Herzlake med den 9-årige DV-hest Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic opdrættet af Tina Christoffersen og Nicolai Jepsen. Parret var til start netop i Herzlake i juni, hvor det blev til en tredjeplads i Grand Prix og Grand Prix Special med hhv. 72,826% og 74,170% Siden er de blevet nr. 2 i Hagen i Grand Prix, og vundet bronze ved DM i dressur i Uggerhalne. Han rider Grand Prix og Grand Prix Special denne weekend.

I videoen: Daniel Bachmann: Fanalino og Marshall-bell forberedes til den store sport fortæller Daniel Bachmann Andersen om forberedelsen af Marshall-Bell og Fanalino til den store sport.

Clip-My-Horse streamer fra Herzlake. Og man kan se start- og resultatliste HER

https://www.instagram.com/p/CR1gpUNgIeh/?utm_source=ig_web_copy_link