Skip to main content

Andreas Schou og Darc gør det igen!

Andreas Schou har haft et enestående flot år i international springsport, og i konkurrence mod verdens bedste i Rolex Grand Prix of Geneva blev det til en imponerende 8. plads.
| admin

Den ene toppræstation efter den anden er et resultat af Andreas Schous målrettede fokusering på international springsport de seneste par år. Nu har Andreas to “sæt” heste, der virkelig har leveret den ene pragtpræstation efter den anden det seneste år.

Læs også: Andreas Schou fejlfri i 1.60 i Geneve

Denne weekend har Andreas Schou nået et stort mål: deltagelse ved CHI de Genève, og han har ikke “bare” været med blandt verdens bedste springryttere, han har sat sig positive præg på konkurrencerne ved at åbne med en topplacering i 1.60 m og slutte med at komme i omspringning i den præstigefyldte Rolex Grand Prix of Geneva og her igen ride en 0-runde på hingsten Darc de Lux e. Darco opdrættet på Fyn hos Pia og Morten Augustinus. Deres tid gav dem en 8. plads. 13 ryttere formåede at ride fejlfrit, og sejren gik til USA’s McLain Ward og HH Azur foran Martin Fuchs/Leone Jei og Shane Sweetnam/James Kann Cruz.

På resultatlisten kan man se Andreas og Darc de Lux’s flotte ridt i Grand Prix klassen, HER