Skip to main content

Anna og Calimeros veje skilles efter DM

Anna Teibel Raven og Calimero kan kalde sig danmarksmestre for kategori 2. “Cali skal desværre sælges nu. Jeg har lånt ham i tre år af Stutteri Lykkehøj.”
| admin

Siden 2018 har Anna Teibel Raven siddet i sadlen på avlshingsten FS Calimero, der er ejet af Stutteri Lykkehøj.

I weekenden kulminerede deres partnerskab med en DM-titel for kategori to.

“Det var en helt fantastisk weekend til DM på Hovgaard.
Jeg var lidt nervøs for, om han ville nå at blive helt klar, da han har haft rigtig mange hopper at bedække i år. Det er virkelig hårdt for hans krop, både at bedække og gå dressur på højt plan, men vi har en god fysioterapeut til at hjælpe med at gøre ham klar.

Heldigvis blev han top klar, og jeg havde de bedste ture både fredag og lørdag,” fortæller den dygtige dressurrytter.

Bedste kür nogensinde

DM-sejren kom i hus efter to solide præstationer, hvor Anna og Calimero ikke ville ”nøjes” med sølvet, så de leverede en mesterskabskür til 76,875 %.

Selv om Josephine Gert og Fritz leverede klassens næstbedste kür til 73,650 %, var det ikke nok til at holde fast i guldet.

Se hele mesterskabsresultatet her.

“Lørdag kunne jeg virkelig mærke, at han var med mig og i vildt godt humør – tror han elsker at ride til den musik! Men vi red den bedste kür nogensinde – jeg havde håbet på at blive i top 3 igen i år, men jeg havde slet ikke regnet med at vinde, så det var den vildeste følelse, da jeg fandt ud af, at vi havde vundet.

Det var en rigtig dejlig weekend, og jeg hyggede rigtigt meget med pigerne fra mit nordisk hold – det bliver en weekend jeg aldrig glemmer”

Alle kom løbende, og min træner og min mor græd, så det kom jeg også til – det var den bedste følelse nogensinde!

Anna Teibel

Cali skal sælges

Efter tre år med flotte resultater er det nu tid til, at Cali og Anna skal hver sin vej.

“Cali skal desværre sælges nu. Jeg har lånt ham i tre år af Stutteri Lykkehøj, og vi har opnået så utroligt meget sammen, så det bliver vildt hårdt at skulle sige farvel til ham. Jeg håber, vi finder en sød yngre pige til ham, som vil elske ham lige så meget som jeg gør.”

Anna fortsætter dog som ponyrytter i 2022.

“Jeg har et år tilbage som ponyrytter og har heldigvis lånt en anden pony avlshingst fra Stutteri Følle Strandgaard – Strandgaards Mangold som er 7 år.

Jeg har startet ham et par gange allerede, og han blev hurtigt B-pony, så jeg glæder mig til at komme videre med ham og se, hvad det næste år med ham kan blive til.
Derudover får jeg hen i efteråret en ung varmblodshoppe i stalden fra stutteri Enjoy-horses, som jeg skal i gang med, så der bliver nok at ride på,” fortæller Anna.

Og når ponytiden er slut, så håber Anna, at hun kan fortsætte karrieren på dressurbanerne.

“Jeg drømmer om at kunne komme til at leve af at ride – det kunne være vildt dejligt, hvis den drøm gik i opfyldelse en dag.”

Dengang Anna og Calimero begyndte deres eventyr sammen:

https://www.instagram.com/p/BqvMdG5BH-E/?utm_source=ig_web_copy_link