Skip to main content

Video: Dennis Fisker har et luksusproblem

Landstræner for junior-, ungryttere og U25, Dennis Fisker, har et luksusproblem, bruttotrupperne for junior- og ungryttere er så store som aldrig før.
| admin

I weekenden den 12. – 13. februar var 30 unge dressurryttere samlet på ECCO Centeret i Tønder til en weekend uden egen hest. Det giver landstræner Dennis Fisker og ponylandstræner Lisbet Seierskilde en mulighed for at bruge tiden sammen med de unge mennesker til noget helt andet en aktiv træning på hest/pony.

Der var dog hest på programmet, da alle mødtes hos OL-rytter Anna Kasprzak i Haderslev. hvor rytterne fik lejlighed til at stille hende spørgsmål, ligesom hun fortalte og viste, hvordan de arbejde med de yngre heste på stedet.

Læs også: Video: 30 unge dressurryttere på besøg hos Anna Kasprzak

Ledergruppen ved dressursamlingen på ECCO Center i Tønder fra venstre: holdleder Janne Jensen, Landstræner Dennis Fisker, Elitesportschef dressur Anne-Mette Binder, landstræner Lisbet Seierskilde og holdleder Lars Svarre Krogsgaard. Foto: Zibrasport Equest

Stor talentmasse i dansk ungdomsdressur

Det var i år 14. gang de bedste pony-, junior- og ungryttere var samlet uden hest på ECCO Centeret. Det er Toosbuys Fond, som støtter dette fremragende tiltag. Ryttere og ledere bor på stedet, og det er med til at ryste alle sammen i de få fritimer i et pakket program. Søndag formiddag møder forældrene ind på ECCO Centeret for at deltage i de afsluttende indlæg, i år fra Elitesportschef i dressur og paradressur Anne-Mette Binder samt Rigmor Kristensen samt holdleder for junior- og ungrytterne Janne Jensen, landstræner Dennis Fisker og ponylandstræner Lisbet Seirskilde.

I år blev der ikke plads til samtlige ryttere i bruttotrupperne, for de er ganske enkelt blevet større end nogensinde tidligere. Talentmassen i dansk ungdomsdressur er imponerende, og Dennis Fisker ser frem til årets stævner og mesterskaber med de udvalgte junior-, ungryttere og U25.