Skip to main content

Bliv klar til VM med det nye special edition Riders NOTEBOOK magasin

Læs det nye gratis Riders NOTEBOOK online magasin med alt det bedste, du kan glæde dig til at opleve under ECCO FEI World Championships!
| admin

I anledningen af ECCO FEI World Championships i Herning giver vi dig en online særudgave af magasinet Riders NOTEBOOK på engelsk, hvor du kan komme tæt på flere af de fantastiske ryttere, som skal ride ved VM i en af de fire discipliner.

Magasinet byder på en eksklusiv blanding af de bedste artikler med prominente ryttere fra arkiverne krydret med nye spændende artikler og portrætter, som gør dig klogere på danske såvel som internationale ryttere. Glæd dig til bl.a. at læse om Sveriges ukronede springdronning Malin Baryard Johnsson, Ingrid Klimkes rejse fra military til dressur, medaljekandidaterne i paradressur, den danske voltigør Amanda Staalsø og Cathrine Laudrup-Dufour og Cassidys historie sammen.

Du får samlet 100 siders spændende læsning, som gør dig fuldstændig klar til at følge verdensklasse dressur, spring, paradressur og voltigering henover 10 spændende dage i Herning!

Læs Riders NOTEBOOK: Herning2022 – The Magazine GRATIS her