Skip to main content

My Vitality solgt til Norge

Norske Cathrine Rasmussen har erhvervet sig fuldt ejerskab af vinderen af Dansk Ride Forbunds championatsfinale My Vitality.
| admin

Avler, hingsteholder og Grand Prix-rytter Cathrine Rasmussen er et velkendt navn i ridesporten med sit ejerskab af nogle af dressursportens bedste heste. Cathrine har længe været medejer af Vitalis-helbroderen My Vitality, men har nu købt sig til fuldt ejerskab af den talentfulde unghingst, der har skabt imponerende overskrifter den seneste tid.

Den fuksrøde hingst har udviklet sig på imponerende vis og gjort sig særdeles flot bemærket på stævnebanerne under Helgstrands spanske rytter, Eric Martinez. Parret kvalificerede sig med topkarakterer til Dansk Ride Forbunds championatsfinaler og red sig direkte ind på førstepladsen med alle karakterer over 9.

Se også: Interview med Eric Guardia Martinez om sejren på My Vitality

Men også i avlssammenhæng har han slået sit navn fast, hvor han senest sejrede i 35-dages testen med en samlet karakter på 902,5, efter udnævnelsen til præmiehingst i Dansk Varmblod året forinden. Hans første følårgange skuffer ikke og han videregiver sine harmoniske gangarter, flotte type og fantastiske sind til sine afkom.

Tak til Eric

“Det var kærlighed ved første blik, da jeg så My Vitality første gang. Og begejstringen har kun vokset i løbet af de par år, hvor jeg har været medejer af ham. Jeg har et afkom efter ham på en af mine hopper fra sidste år, og er så tilfreds med den, at jeg venter 3 mere i år! Jeg sætter utrolig stor pris på mit samarbejde med Helgstrand, og nyder at være med på rejsen og følge vores heste og deres succes på stævnebanerne og i avlsarbejdet.

Se også: My Vitality – Helgstrand Hingsteshow 2021

Når man også er rytter, er det klart, at den ultimative drøm er at få mulighed for selv at arbejde med en hest af sådan en kvalitet. Så jeg er meget taknemlig over, at Helgstrand gav mig mulighed for at erhverve fuldt ejerskab over My Vitality. Jeg glæder mig helt vildt til at få ham hjem og komme i gang med den videre uddannelse. Og jeg vil benytte anledningen til at sige et stort tak til Eric for den fantastiske grunduddannelse af ham,” udtaler Cathrine Rasmussen.

Flytter til Norge

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Cathrine igennem mange år efterhånden. Hun har sans for at spotte de gode heste, og så er hun dybt passioneret omkring alt, hvad hun foretager sig. En kombination, der nu er endt i fuldt ejerskab af My Vitality. Vi glæder os over, at han skal fortsætte sin uddannelse, for han er helt klart en kandidat til topsporten,” fortæller Andreas Helgstrand.

My Vitality flytter til Kristiansand, Norge her i weekenden, men han vil fortsat være tilgængelig i avlen (på frostsæd), hvis man gerne vil sikre sig et lovende føl efter denne prægtige unghingst.

Pressemeddelelse: Helgstrand Dressage