Skip to main content

Blogspot: Hvor går grænsen for barriererrytteren?

Det er nok de færreste ridesportsentusiaster, der kan sige sig fri for at have “redet med”, sagt klik-lyde eller talt afstande, når en anden rytter er på banen. Men hvor går grænsen, spørger Luna Nielsen i et PEEK blogindlæg.
| admin

Man skal næppe have været særlig længe til et ridestævne – stort som småt – før man vil opleve den famøse klik-lyd og andre mere eller mindre finurlige måder for tilskuerne at ride med på. For mange hestekyndige er det en ren refleks, som hvis man selv havde siddet på hesten, men kan det i virkeligheden gå hen og blive til gene for ekvipagen på banen?

I et blogindlæg under PEEK konkurrencen på Riders NOTEBOOK tager Luna Nielsen temaet op. Hun kan heller ikke selv sige sig fri for at være lidt af en barriererrytter til tider, men samtidig oplever hun, at det kan være enormt generende for hende selv og hendes unge heste, når fremmede giver signaler til dem, når de er på banen. Faktisk kan det være så forstyrrende for hendes hest, at det bliver fuldstændig uoverskueligt for den at skulle udføre den opgave, som Luna har sat den til.

Læs Lunas overvejelser omkring barriererryttere, og hvor grænsen går for hende i indlægget “Barriererrytterne – det er frustrerende!” lige her.

Foto: Luna Nielsen