Skip to main content

Opdateret: Carina Cassøe Krüth bedste dansker i Stockholm

Tyskerne satte sig tungt på Lövsta Top Ti, og bedste dansker blev Carina Cassøe Krüth på 4. pladsen mens Andreas Helgstrand blev diskvalificeret.
| admin

Det blev ren tysk magtdemonstration i dag i Lövsta Top Ti Grand Prix med en overbevisende sikker sejr til verdensranglistens nr. 1 Jessica von Bredow-Werndl med 83,065% foran Isabell Werth og DSP Quantaz med 78,565% og Benjamin Werndl med Famoso Old med 78,348%

Carina Cassøe Krüth og Heilines Danciera blev nr. 4 med 78,087%, hvor en dommer havde hende på 2. pladsen og de øvrige fordelte sig fra 3. til 5. pladsen. Carina scorede igen højt gennem hele travprogrammet bl.a. med et 9-tal for travers. Og så blev det til et par 9-taller for hoppens udtryksfulde passage, og flotte galoppirouetter.

Bohemian har ikke været i konkurrence siden starten af juli, hvor han og Cathrine Laudrup-Dufour vandt sikkert i Aachen. Og selvom parret scorede adskillige 9-taller for passage, travers og galoppirouetter, så fik de ikke vist 2. og 3. piaffe til mere end 2 til 4-5,5 points, og det er for dyrt i det selskab, specielt da piafferne tæller dobbelt. Og det afspejlede også karaktererne for samlet indtryk. De fik 73,761% og gik ind på 7. pladsen lige foran Daniel Bachmann Andersen og Zippo M.I. der opnåede 73,674% Et næsten fejlfrit program blev deres resultat lige bortset fra en fejl i changementet mellem galoppirouetterne.

Andreas Helgstand og Queenparks Wendy blev elimineret, da hoppen bed sig selv i tungespidsen under konkurrencen. Hun har det fint igen, og Andreas og Queenparks Wendy er startklare i morgen i küren.

Resultat

Opdatering: I søndagens kür kommer hverken Cathrine Laudrup-Dufour eller Andreas Helgstrand til start. Det vil sige, at kun 2 ud af de oprindelig 4 danskere i top10 feltet stiller til start.

Se startlisten