Skip to main content

Video: 100 dage tilbage til Herning2022!

Danmark er vært for det 4-dobbelte verdensmesterskab i Herning fra den 5. til 14. august. Hør Jens Trabjerg og Casper Cassøe fortælle om placeringen af de forskellige discipliner med meget mere.
| admin

Verdens bedste ryttere og voltigører kommer til Herning til august, for at kæmpe om hold- og individuelle medaljer i verdensmesterskaberne for disciplinerne: Dressur, springning, paradressur og voltigering, der bliver masser at opleve på de tre stadions: Stutteri Ask Stadium, Jyske Bank Boxen og BB Horse Arena. Herning2022 – VM i Ridesport blive en uforglemmelig oplevelse.

Hertil kommer et stort messe og oplevelsesområde, EquiPark med scener, underholdning, stort børneområde og ca. 250 stande.
Det er ikke alene heste og ryttere, som kommer rejsende til fra store dele af verden, der er ventet 200.000 tilskuere over de 10 konkurrencedage som stævnet strækker sig over. Og samtidig kommer der frivillige fra flere dele af verden til Herning for at hjælpe de danske frivillige med at få det gigantiske event til at køre som på skinner.
De første verdensmesterskaber afvikles fra lørdag den 6. august, men allerede den 5. august er der konkurrencer på stævnepladsen. Og det hele kulminerer i weekenden den 13. og 14. august med Show Night lørdag aften, og det individuelle mesterskab i springning og kür for paradressurrytterne.

Se meget mere på: Welcome to Herning | Herning 2022

Har du ikke mulighed for at være i Herning under hele VM, så fortvivl ikke! Vi streamer alle ’ikke’-VM klasser på Zibrasport Equest, og vi er selvfølgelig også klar med vores studieprogram Riders Corner.

Læs også: Det kan du se på Zibrasport Equest under VM