Skip to main content

Carina sejrer igen, og det danske dressurhold vinder Nations Cup i Compiégne

Sikken en dag for dansk dressur i franske Compiégne. Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera gentog succesen fra igår, og vandt med 76,107% CDI5* Grand Prix Special i et særdeles stærkt felt. Danske Anna Kasprzak og Addict De Massa leverede også en rigtig flot tur, og slutter som nummer 9 i Gand Prix Special med […]
| admin

Sikken en dag for dansk dressur i franske Compiégne. Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera gentog succesen fra igår, og vandt med 76,107% CDI5* Grand Prix Special i et særdeles stærkt felt. Danske Anna Kasprzak og Addict De Massa leverede også en rigtig flot tur, og slutter som nummer 9 i Gand Prix Special med flotte 71,553%.

Lone leverede i Kür
Lone Bang Zindorff var dagens sidste danske rytter på banen i Frankrig, og den equipage der var udvalgt til at ride Grand Prix Kür for Nations Cup holdet. Sammen med Tranegaardens Rostoff hentede Lone 77,390% hvilket rakte til en fornem 4. plads, kun overgået af den regerende verdensmester britiske Chalotte Fry med Everdale der vandt klassen, svenske Patrick Kittel og Touchdown der blev nummer 2 og hollandske Thamar Zweistra og Hexagon’s Ich Weiss

Samlet sej til Danmark

Med en total score på 36 point vinder Danmark Nations Cuppen i Compiégne. Det gælder om at få så lav en samlet score som muligt, da pointene bliver tildelt efter den placering rytterne får i de pointgivende klasser. Holland bliver nummer 2 med 41 point efterfulgt af Tyskland med 45 point.