Skip to main content

Dagens sidste hest løb med sejren i 6-års klassen

21 veloplagte 6-årige springheste dystede om sejren i den første runde af championatsfinalen på Blue Hors her til aften.
| admin

Karen Møller Rohde og den særdeles velspringende Evolution Ask (e. Zirocco Blue/Tannenhof’s Cheenook) kom på banen som dagens allersidste equipage i Pavo og DRFs championatsfinaler, der i denne uge afholdes på Blue Hors i Randbøl. Og hvilken afslutning på dagen.

UVM deltager og i front i 6-års finalen

Karen leverede endnu en sublim runde, denne gang i sadlen på Evolution, der iøvrigt repræsenterede Danmark ved UVM på Zangersheide tidligere i år. Dommerne var helt klare i spyttet, da karakteren til Evolution skulle gives.

Det er en fornøjelse at slutte dagen med sådan en hest. Den har hele pakken. Vi belønner den med 8,9 idag.

Læs også: Karen Møller Rohde har kvalificeret 11 heste til Championatsfinalen

8,9 lagde afstand til dagens næstbedste 6-års springhest, Kirkelodgaards Ci Ci Chopin (e. Ci Ci Senjor Ask/Casir ask) der med Sarah Wheler gik en flot flydende runde, der kastede karakteren 8,7 af sig hos de 3 dommere.
Med 8,6 placerede Emilie Mosegaard Christensen den brune hoppe Syvhøjegårds Footloose (e. Balou/Royal Z) på 3. pladsen i dagens 6-års klasse. Som nummer 4 kom endnu et Zirocco Blue afkom. Cecilie Kjær og den velspringende Las Vegas (e. Zirocco Blue/Ultimo) blev idag belønnet med 8,5 for deres tur rundt på banen. 5. pladsen måtte Jacob Theodor Smidt og den imponerende skimlede avlshingst Bøgegårdens Comann (e. Cristallo/Bøgegårdens Quidam) idag dele med Karen Møller Rohde, denne gang i sadlen på Figeac Ask (e. Farvorit Ask/Carano).

Flere gange undervejs i klassen bemærkede dommerne at de glædede sig til at se hestene igen imorgen. hvor 2. afdeling af 6-års klassen afvikles, og de endelige finalister til lørdagens finale findes.

Læs også: 2 delte førstepladsen i 5-års kvalifikationen

Zibrasport Equest streamer GRATIS fra championaterne

Kom helt tæt på finalerne i PAVO og DRFs ungheste championater i dressur og springning, når vi live streamer fra Blue Hors fra den 13. til den 16. oktober.
I samarbejde med PAVO og DRF har vi gjort det GRATIS for alle at se med fra championatsfinalerne uanset om du er Premium medlem eller ej. Er du ikke Premium medlem, skal du oprette dig som Basis medlem og “købe” adgang til 0,-

Start- og resultater