Skip to main content

Køb video af dit ridt

Rider du ved et stævne, som streames på Zibrasport Equest, og vil du gerne have dit ridt – filmet i bedste kvalitet – gemt for altid? Så husk at du har mulighed for at købe dit ridt hos os.
| admin

Du behøver hverken at få et familiemedlem eller en veninde til at filme dit ridt, når du er ude til stævner, som streames af Zibrasport Equest. Du kan nemlig købe ridt fra vores produktioner, som filmes i god kvalitet og oftest med grafik på rytter og hest.

Ønsker du at købe et ridt, skal du sende en mail til support@zibrasport.dk. I mailen angiver du så mange oplysninger om klippet som muligt. F.eks. event, klasse, dato, navn på rytter og hest samt tidskode for klippet i mailen – jo flere oplysninger vi har til rådighed om det ønskede klip, desto lettere kan vi hjælpe dig.

Priser pr. klip til private*
Et klip med et ridt koster 300 kr. – uanset om der er tale om et dressur- eller springridt. Vi definerer et ridt fra hesten får startsignal til programmet/banen er gennemført.

Ønsker du længere sekvenser, som f.eks. en hel klasse, gælder følgende priser:

10 – 19 minutter: 750 kr.

20 minutter og opefter: 1.000 kr.

Halv pris for Premium medlemmer
Er du Premium medlem, sparer du 50% på dit klip – husk derfor altid at oplyse, at du er Premium medlem i mailen, når du vil købe dit klip.

*Når du køber et klip fra Zibrasport Equest som privatperson, kan det udelukkende bruges til private ikke-kommercielle formål på f.eks. egen hjemmeside og sociale medier.