Skip to main content

Jobskifte på Zibrasport Equest

Efter 2 år hos Zibrasport Equest har Britt Carlsen fået job som presse- og kommunikationschef for Dansk Varmblod.
| admin

Siden den 1. februar 2021 har Britt Carlsen været en del af teamet bag Zibrasport Equest – ridesportens digitale community. Britt er en af Danmarks mest erfarne ridesportsjournalister, og hun har siden sin ansættelse været med til at lave masser af spændende content for Zibrasport Equest og magasinet Riders NOTEBOOK. En del af perioden har hun været lånt ud som pressechef for VM i Herning 2022.

Dansk Varmblod har længe haft et ønske om at styrke kommunikationen fra forbundet til medlemmerne og derfor tiltræder Britt Carlsen stillingen som presse- og kommunikationschef med virkning fra 6. marts.

”Britts store erfaring har styrket Zibrasports profil samt vores digitale univers. Vi har været glade for at have Britt som kollega, og ønsker hende held og lykke fremadrettet. Vi ser derfor også frem til at få et tættere samarbejde med Dansk Varmblod, siger Rikke Højgaard, ansvarshavende chefredaktør på Zibrasport Equest.

”Jeg har i min lange karriere prøvet kræfter med en bred vifte af journalistiske genrer, og skiftet til Zibrasport Equest gav mig mulighed for at prøve kræfter med at arbejde mere digitalt og video-baseret. Jeg har været meget glad for min tid hos Zibrasport Equest, og for et godt og givende samarbejde med gode kolleger. De har bidraget med ny viden, og positiv sparring i et godt redaktionelt miljø. Den viden tager jeg med videre. Selvom det snart er 30 år siden, jeg forlod Dansk Varmblods sekretariat for at prøve kræfter med den journalistiske del af hestesporten, har jeg haft en aldrig svækket interesse for og stolthed over forbundet og de mange passionerede, dygtige avlere i Dansk Varmblod. Jeg ser frem til at supplere informationerne på forbundets hjemmeside og i medlemsmagasinet med mere video-baseret indhold og møde avlere, ryttere, dommere med noget på hjertet, de kan dele med forbundets medlemmer,” siger Britt Carlsen.

Om Zibrasport Equest
Zibrasport Equest er ridesportens digitale community, hvor alle der elsker heste og ridesport kan få faglig viden, komme tæt på stjernerne og ikke mindst se og læse masser om ridning. Som Premium medlem får du bl.a. streaming fra de største stævner og specialevents i Danmark, masser af interviews, tips & tricks og inspiration til din egen ridning, adgang til et stort arkiv og mulighed for at købe videoklip. Og vi har mange flere tilbud og digitale muligheder på vej. Se mere på www.zibrasportequest.com.