Skip to main content

Daniel fandt nøglen til Vayron

Daniel Bachmann Andersen fik styr på den 192 cm høje Vayron og sejrede i Specialen mens Nanna Merrald igen sejrede med Blue Hors Touch of Olympic L.
| admin

Igen søndag har der været flere spændende klasser ved Blue Hors Dressurfestival, og i Grand Prix Special presened by Blue Hors fik Daniel Bachmann Andersen vist den kvalitet, som er indeholdt i den 192 cm høje Vitalis-søn Vayron da de sejrede med 75,532% foran tyske Laura Stobel. Det blev også dansk på 4. pladsen til Joachim Thomsen og Vicy Pax.

Se hele resultatet HER

Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Touch of Olympic L. Foto: Blue Hors

Nanna og Carina i front

Tre af de fire VM guldvindere fra Herning var til start på Blue Hors, og mens Daniel Bachmann Andersen tog sejren i Grand Prix Special med en ny hest, red Nanna Merrald Rasmussen endnu en sejr hjem ved stævnet på Blue Hors Touch of Olympic L e. Blue Hors Don Olymbro, der var Nannas partner i Grand Prix-kür lørdag aften, hvor de sejrede med en spændende ny kür.

Nanna og Blue Hors Touch of Olympic L vandt Intermediaire I presented by Ansager Dyrehospital og Eickemeyer med hele 74,588% foran sin landsholdskollega Carina Cassøe Krüth og Four Oaks Diaz by Zaber e. Sezuan som bliver forbedret fra den ene start til den næste. Det har i høj grad været interessant at følge VM-guldvinderne på nye og unge heste weekenden igennem.
Når man sidder lunt og hyggeligt og følger dressurkonkurrencerne inde i den imponerende opvisningshal på Blue Hors, og hører rytterne lovprise de gode forhold for deres heste i staldene, går tankerne til den enorme betydning som Blue Hors har og har haft for udviklingen i dansk avl og ridesport. Det er netop blevet det lokomotiv som familien Kirk Kristiansen håbede på. Som flere bemærkede til mig weekenden igennem “jeg håber godt nok, der er nogen, som husker at påskønne det her”.

Se hele resultatet HER

Carina Cassøe Krüth og Four Oaks Diaz by Zaber. Foto: Blue Hors

Se eller gense de mange flotte ridt på Zibrasport Equest i starten af ugen.