Skip to main content

Danmark stempler ind i medaljekampen ved PL

Intet er sikkert, før de Grad. IV og V-rytterne har redet deres ture på dressurbanen i Tokyo i morgen, men efter lørdagens klasser for grad. I, II og III er der god grund til optimisme.
| admin

Med en superpræstation fra den individuelle guldvinder Tobias Thorning Jørgensen (grad. III) og også et flot resultat fra Katrine Kristensen (grad II) er Danmark på rette vej, inden Susanne Jensby Sunesen som sidste holdrytter skal ride søndag.

Endnu et pragtridt fra Tobias og Jolene
Med 78,971 % sikrede 21-årige Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill fredag en imponerende individuel guldmedalje ved PL, og lørdag leverede ekvipagen et endnu bedre ridt, som dommerne kvitterede for med 79,559 %. Tobias har arbejdet rigtigt meget med sin egen fysiske træning de senere år, og her ved OL ser vi for alvor, hvor meget det har givet pote – det kan du blive klogere på i denne Video: Tobias har succes med fysisk træning – Zibrasport Equest

Godt ridende Katrine og Dallas
25-årige Katrine Kristensen rider sit første PL, og hun og Welldone Dallas var første dansker på banen i holdkonkurrencen. Det blev til en rigtig fin præstation fra grad II-ekvipagen, der indkasserede 72,515 % fra dommerne.

Intet er sikkert
Der er tre ryttere på hvert hold, og alle resultater tæller i holdkonkurrencen. Derfor er det også svært at spå om det endelige holdresultat, da nogle hold har haft alle ryttere igennem lørdag, mens andre kun har haft en eller to igennem. Danmarks sidste rytter, Susanne Jensby Sunesen (grad. IV) og den hjemmeavlede Leeds skal på banen søndag, hvor du kan se med på DR.  

Start- og resultatlister

Her kan du se dressur ved PL – Zibrasport Equest