Skip to main content

Danskere i aktion til VM onsdag

Efter hviledagen tirsdag vil der i dag være masser af aktivitet ved VM i Herning. Danmark har deltagere med i alle discipliner i dag, hvor også flere medaljer skal uddeles.
| admin

Paradressur

Onsdag bliver VM i paradressur fløjtet i gang. Ekvipagerne i Grad II, IV, og I skal fremvise deres obligatoriske program.

Danmark har kun en rytter til start i dag – det er Katrine Kristensen og Gørklintgaards Quater. Parret har starttid klokken 14.05.

Voltigering

Onsdag er sidstedagen med voltigering ved dette VM.

Der skal findes en ny verdensmester i Pas-De-Deux, hvor Danmark er repræsenteret af Maria Thinggaard Sørensen / Freja Linde. Klassen begynder klokken 11.

Læs også: Fin start for Danmark i Pas De Deux

Klokken 13 skal VM afgøres i Nations Team-klassen. Også her er Danmark kvalificeret.

Springning

Efter en god træning i går på det imponerende Stutteri Ask Stadium – De danske springryttere klar til første start – venter der i dag første dag med konkurrencer i ridebanespringning.

FEI World Team & Individual Jumping Championship begynder klokken 11, og de danske ryttere skal på banen i denne rækkefølge:

Lars Bak Andersen: 23 
Emil Hallundbæk: 50 
Linnea Ericsson-Carey: 79 
Andreas Schou: 101 

Dressur

Kan det blive til en tredje medalje i dressur til Cathrine Laudrup-Dufour? Det ved vi i aften klokken 23, hvor Individual Grand Prix Freestyle under Floodlight er overstået.

Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos skal vise deres kür, som den sidste klokken 22.50. Forinden kan publikum glæde sig til Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell – starttid 21.40 og Carina Cassøe Krüth og ’Danse’ – starttid 20.40.