De første danmarksmestre er kåret

Tre danmarksmestre er allerede blevet fundet til DM i Sport. Fredag og resten af weekenden kan du glæde dig til flere spændende klasser med landets bedste islandske heste
| admin

Torsdag blev førstedagen af DM i Sport afviklet, og der blev kåret tre nye danmarksmestre.

Vinder af PP1 senior 2021 blev Rasmus Møller Jensen og Vaki frá Auðsholtshjáleigu.

Rasmus Møller Jensen og Vaki frá Auðsholtshjáleigu (Foto: Andreas Hejndorf)

Resultatlisten finder du her

Vinder af PP1 ungrytter blev Søs Neergaard Andersen og Ísold frá Efri-Rauðalæk, mens Palma Sandlau Jacobsen og Vakur fra Gultentorp scorede mesterskabstitlen i PP1 junior.

Højdepunkter i weekenden

Fredag fortsætter med flere spændende klasser direkte fra Tvisturs baneanlæg i Aalborg.

Charlotte Vestergaard, der er en del af arrangørteamet, fortæller, at det indtil nu har været et super godt stævne med utallige gode sportsheste på banen.

“Højdepunktet fredag er T1 – Senior, som man kan følge i aften. I eftermiddag har vi en T2 -Senior – i de klasser er det Danmarks absolut bedste tölt-heste til start.”

Læs mere om DM i Sport her

“Her fra morgenstunden har vi nogle junior- og ungrytter-klasser, der også er spændende at følge, fordi det er vores bedste ryttere i de aldersklasser.”

Der har været en mega god stemning. Jeg tror folk har haft brug for at mærke den her stævnestemning igen. Og vi har meget gåpåmod. Vi glæder os til de næste dage, hvor vi skal afvikle finaler. Søndag er ren finaledag, så det bliver virkelig nervepirrende.