Skip to main content

Det nye format Longines League of Nations klar til launch

kvalifikationerne og finalen i Longines League of Nations™ for sæsonerne 2024, 2025, 2026 og 2027 til venues i hele Europa, Nordamerika og Mellemøsten.
| admin

Kvalifikationer og finale bekræftet for de første sæsoner 2024 til 2027
FEI-bestyrelsen har enstemmigt bekræftet tildelingen af ​​kvalifikationerne og finalen i Longines League of Nations™ for sæsonerne 2024, 2025, 2026 og 2027 til venues i hele Europa, Nordamerika og Mellemøsten.
Longines League of Nations™ venues for sæsonerne 2024-2027 vil være som følger:

Kvalifikationer:
CSIO5* Abu Dhabi (UAE)
CSIO5* Ocala, FL (USA)
CSIO5* St. Gallen (SUI)
CSIO5* Rotterdam (NED)
Finale: CSIO5* Barcelona (ESP)

Tildelingerne blev foretaget efter en udbudsproces, som begyndte den 22. maj med omfattende konsultationer mellem FEI, de bydende arrangører og deres nationale forbund i overensstemmelse med FEI’s politik for tildeling af navngivne begivenheder. FEI’s hovedkvarter og FEI Jumping Committee gennemgik buddene og fremlagde deres anbefalinger til FEI’s bestyrelse. Longines, FEI’s toppartner og titelsponsor for den nye serie, som har forpligtet sig til et meget betydeligt økonomisk bidrag, blev konsulteret gennem hele processen. “Vi har truffet en historisk beslutning for fremtiden for hestesport,” sagde FEI-præsident Ingmar De Vos. “Denne serie handler om at inspirere enkeltpersoner og nationer omkring vores sports kerneværdier – kammeratskab, holdånd, hesteånd og ekspertise – og i over et århundrede har den spillet en uvurderlig rolle i udviklingen af ​​hestesport globalt. “Vi var meget tilfredse med det store antal arrangører, der var ivrige efter at være vært for en Longines League of Nations-begivenhed i de kommende sæsoner.”

Om Longines League of Nations™ 
Longines League of Nations blev oprettet efter en seks-måneders konsultationsfase med en dedikeret Task Force, som blev oprettet til at gennemgå og omdefinere den ikoniske Nations Cup-serie og inkluderede alle de vigtigste hestesportsinteressenter. Det vil give en frisk start for den århundrede gamle serie og vil se en fuld makeover, der starter i 2024. 
 
Den nye serie vil have et samlet og globalt format, hvor de 10 bedste nationer konkurrerer på fire venues for at kvalificere sig til en finale, hvor de bedste otte hold kæmper om at blive kronet til Longines League of NationsTM Champions. 
 
Formatet, som blev godkendt enstemmigt af FEI Jumping Committee, vil være unikt for Longines League of NationsTM. Den består af to runder, hvor alle fire atleter fra alle 10 hold (og potentielt værtsnationen) i første runde deltager med de tre bedste scores, efterfulgt af en anden runde, hvor de bedste otte hold konkurrerer i omvendt rækkefølge – de viderefører deres straffe fra første runde – dog med kun tre atleter pr. hold og ingen dropscore. 
 
Det samme format vil blive anvendt til Longines League of NationsTM-finalen, hvor alle otte hold er kvalificerede, der konkurrerer på tværs af begge runder med kun tre ryttere og ingen dropscore i anden runde. 
 
Reglerne for Longines League of NationsTM 2024 blev godkendt af FEI-bestyrelsen på dets personlige møde den 6. og 7. juni og er tilgængelige her. 

Kilde: FEI