Skip to main content

Tirsdags Tips: Lær hesten at træde op på postament

Synes du også, det er sjovt at lære din hest nye tricks? Charmaine Berdino er en af landets bedst til tricktræning og frihedsdressur, og i videoen nedenfor viser hun, hvordan man kan lære sin hest at træde op på et postament (eller en skammel). Det at kunne træde op på noget, bruges ikke kun i shows og cirkus, det kan også hjælpe hesten i mange hverdagssituationer – som trailertræning eller skoning.
| admin

Se også indslaget om Charmaine Berdino: Cirkus, show og frihedsdressur – mød Charmaine Berdino

Om Charmaine Berdino
Charmaine Berdino er vokset op med cirkus, og derfor har show og opvisning med heste altid været en stor del af hendes liv. Charmaine optrådte for første gang, da hun var 6 år gammel på moderens P.R.E hingst. Hun fulgte altid med i sine forældres træning af deres heste, når hun kom hjem fra skole, og da hun blev stor nok, begyndte hun træne sin egen pony.

De næste år lærte Charmaine om frihedsdressur og tricktræning af sin mor samtidig med, at hun læste en masse bøger for at få mere viden om hendes store interesse. Som 16-årig fik Charmaine sin første hest, nemlig Kazarro som idag er en af hendes showheste (se billede øverst).

Læs meget mere om Charmaine og hendes heste her