Skip to main content

DM i military for kat. II og III ponyer afvikles som en cup

Agria DRF-mesterskabet for kat. II og III ponyer i Military, skal fremover afvikles som en Cup, og der justeres på niveauet. Finalen i 2021 afvikles hos Langå og Omegnens Rideklub i uge 33.
| admin

For at understøtte udviklingen i militarysporten for de yngste ryttere har DRF gentænkt måden hvorpå, mesterskabet for kat. II og III ponyerne afvikles.

Som noget nyt vil mesterskabet afvikles som en cup, der løber gennem hele sæsonen og med en endelig finale. Det handler for rytterne om at samle point, så de kan med fordel ride flere ture for at stå stærkest muligt i kampen om det endelige Agria DRF-mesterskab.

DRF håber, det kan bidrage til mere læring og større udvikling i ponysporten. Samtidig er der justeret på niveauet, så i den nye afviklingsform rides der i klasserne CNCP80 og CNCP70. Der kan samles point til alle stævner i sæsonen, hvor de relevante klasser udbydes.

Finalen afvikles ved stævnet hos Langå og Omegnens Rideklub i uge 33, d. 21. – 22. august – altså én uge tidligere end oprindeligt planlagt.

Læs bestemmelserne her

Kilde: Dansk Ride Forbund