Skip to main content

DM i springning uden kval. i unghestechampionaterne

Når årets DM i springning for seniorer og Agria DRF-mesterskaberne for U18 og U21 finder sted fra den 20.-23. august, var det oprindeligt planen, at der også skulle have været afviklet en kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste. For at sikre det bedst mulige DM-stævne under de nuværende corona-relaterede restriktioner har det dog desværre været nødvendigt at finde en ny termin til kvalifikationen.
| admin

Covid-19 har desværre også betydet ændringer i årets stævne hos Absolute Horses, da de grundet coronaregler og ønsket om at afholde et bedst muligt DM, har været nødsaget til at ændre propositionerne. Det betyder ligeledes, at championatskvalifikationerne af aflyst.

– Vi må maks forsamle 500 personer i alt, lyder det fra arrangørererne.

– DM-ryttere kan melde ekstra heste på event@absolutehorses.dk. Her kan der også meldes på venteliste til lukkede klasser. Vær opmærksom på at boks er obligatorisk. Stævnet bliver uden tilskuere, og det er vigtigt at alle ryttere følger reglerne for hvor mange personer der må medbringes. Hver DM-rytter må medbringe 2 personer. Hver rytter der ikke rider dm må medbringe 1 person. Vi beklager den ulejlighed dette måtte medføre og ser frem mod et godt stævne.

Fokus på fantastisk DM

– Vi har desværre været nødt til at aflyse vores kvalifikation for de unge springheste, og det er vi naturligvis ærgerlige over. Under de nuværende omstændigheder er vi begrænsede af de gældende forsamlingsrestriktioner, så vi fokuserer i stedet på at skabe et fantastisk DM, siger Christian Schou fra Absolute Horses.

På nuværende tidspunkt er den nye termin for kvalifikationen endnu ikke fastlagt, men den vil naturligvis blive offentliggjort her på siden, så snart den er klar.

Du følge stævnet live her på Zibrasport Equest – læs mere her

Kilde: DRF og Absolute Horses