Skip to main content

DRF og Trolle arrangerer #Aktivesammen igen

DRF og Trolle Company gentager sidste års succes #Aktivesammen, der har til formål at støtte elevskolerne. I år går det løs den 13. maj fra 8-20.
| admin

Dansk Ride Forbund og Trolle Companys gik i 2020 sammen om en fælles aktivitetsdag i ridesporten. Initiativet samlede 507.273 kroner ind til elevskolerne, og nu gentages succesen altså.

Trolle Company skriver følgende på deres site:

Lad os igen i år være aktive sammen i ridesporten. Eventen løber af stablen den 13. maj 2021 kl. 8-20. Vi samler ind til en vigtig sag.
Mange elevskoler har mistet både indtægter og medlemmer, og derfor går Dansk Ride Forbund og Trolle Company igen sammen om at afholde en fælles aktivitetsdag i ridesporten, hvor vi samler ind til klubberne.
Ridning, løb, cykling, gåtur med hunden, kæphesteridning – alt tæller, og du bestemmer. Del din oplevelse på Instagram under hashtagget #aktivesammeniridesporten, så vi kan heppe på hinanden!

Dansk Ride Forbund glæder sig til igen at støtte om aktivitetsdagen i ridesporten.

– Corona-krisen har været rigtig hård for mange af vores klubber, fordi de af flere omgange har måttet lukke mere eller mindre ned for deres aktiviteter. Det har betydet færre indtægter, mens udgifterne ofte har været de samme, fordi både hestene og faciliteterne jo stadig skal passes. Heldigvis har mange søgt støtte fra diverse hjælpepuljer og kompensationsordninger, og det har uden tvivl været en hjælp.
Desværre kan vi nu også se på vores samlede medlemstal, at det ikke kun er økonomien, der har taget et dyk.

Mange klubber har også mistet medlemmer pga. de lange perioder med nedlukning, og her ligger der en stor opgave for DRF i at hjælpe klubberne med at rekruttere nye medlemmer og/eller få de mistede medlemmer tilbage.

Morten Schram Rodtwitt

Derfor er det helt oplagt at gentage succesen med at være aktive sammen – heldigvis knapt så meget hver for sig i år – og samle ind til klubberne, så de kan få støtte til rekrutterings- og genaktiveringsarbejdet, siger direktør i Dansk Ride Forbund, Morten Schram Rodtwitt.

CEO i Trolle Company, Ulrich Trolle, håber, at så mange som muligt vil søge mod ridecentrene.

– Ridning og ridesporten har haft stor betydning for mig, lige siden jeg var barn. Jeg har derfor også besluttet at blive aktiv rytter igen. Ridning har så meget at byde på, både for den enkelte, men i allerhøjeste grad også i fællesskab med andre, der deler passionen for heste. Jeg har savnet begge dele, og den følelse er jeg sikker på, jeg deler med rigtig mange andre.
Nu bliver mulighederne for at dyrke vores passion for ridning heldigvis mere normaliseret her i foråret, og jeg håber, at det vil få både gamle og nye medlemmer til at strømme til elevskolerne og ridecentrene – for det de vil lære og opleve der, kan de bruge aktivt resten af livet.

Læs mere om #Aktivesammeniridesporten