Skip to main content

DRF: Opdaterede retningslinjer for mundbind, stævneafvikling og elevskoleundervisning

De nye stramninger i forbindelse med Corona pandemien betyder blandt andet mundbind i stald og i ridehal, forsamlingsforbud på mere end 10 undtaget børn og unge op til 21 år, hvor tallet er 50 og meget mere. Dansk Ride Forbund har endnu en gang opdateret ‘Svar på jeres oftest stillede spørgsmål’ – se mere nedenfor.
| admin

På baggrund af pressemødet den 23/10, hvor COVID-19-restriktionerne desværre igen blev strammet, har DRF endnu en gang opdateret ’svar på jeres oftest stillede spørgsmål’. Oversigten bliver opdateret løbende. Fremadrettet vil de nye/ændrede ting være markeret med gult, og forbundet har tilføjet datoer for ændring- eller tilføjelse ved hvert afsnit for overskuelighedens skyld.   

Mundbind og stævneafvikling
Fra og med 29. oktober skal der bæres mundbind i stalde og ridehaller. Trænere og ryttere er undtaget dette, og sidder folk ned, må mundbindet tages af. Der er ikke krav til mundbind på udendørs arealer. Forsamlingsforbuddet er nu 50 personer, hvis personerne er under 21 år, og 10 personer for alle over 21 år. Det giver selvfølgelig udfordringer for planlagte stævner og events. I DRFs oversigt kan du se, hvilke retningslinjer der er gældende, og hvordan du skal forholde dig til dem.

SE Rideforbundets retningslinjer her

Derudover opfordrer vi alle til at læse Kulturministeriets opdaterede retningslinjer for både indendørs- og udendørsidræt her:
– Retningslinjer for indendørsidræt pr. 23/10-2020
– Retningslinker for udendørsidræt pr. 23/10-2020

Kommende streaminger
De nye stramninger har selvfølgelig betydning for de kommende stævner – og dermed betydning for planlagte streaminger hos Zibrasport Equest. Hold derfor øje med vores kalender – og vores facebook side – hvor vi opdaterer, så snart vi har nyt om kommende events.