Skip to main content

Equitour Aalborg og Equitour DM bliver til ét stævne

Equitour Aalborg og Equitour DM bliver til ét stævne Siden Equitour Aalborg slog dørene op for første gang i 2017, har stævnet gennemgået en markant udvikling år for år. Intensionerne om at gøre stævnet til en af de største ridesportsbegivenheder i Danmark har virkelig sat krav til teamet bag Equitour, som har formået at skabe en sand folkefest. Det lykkedes tilmed sidste år at få de danske dressurmesterskaber til Uggerhalne efter mange år på Broholm, og nu er der lagt op til endnu et kvantespring, når Equitour Aalborg og Equitour DM bliver lagt sammen i 2020.
| admin

 Vi må hele tiden revurdere konceptet for at tilgodese vores ryttere, publikummer, udstillere og sponsorerer, og det indebærer til tider nogle store ændringer, som sammenlægningen af de to stævner afspejler. Der er mange fællesnævnere for de to stævner, og derfor synes vi også, det giver mening at lægge dem sammen og skabe et fænomenalt stævne med ridning i topklasse sideløbende med spændende sideevents, stort udstillingsområde og et endnu bedre udvalg af forplejning, fortæller stævnearrangør Jens Trabjerg.

Stævnet får navnet Equitour Denmark og kommer til at løbe af stablen i uge 21 med fuldt program fra onsdag den 20. maj til søndag den 24. maj 2020. Her vil du opleve nogle af de største ridesportsbegivenheder – lige fra DM for senior, U25 og para til internationalt ungdomsdressur, Nations Cup i dressur for pony, junior og youngrider samt Nations Cup i spring. Hertil kommer den traditionsrige Nordic International Sales følauktion samt flere nye og spændende sideevents.

Løbende kommer der nye informationer på hjemmesiden, www.equitour.dk, så sørg for at kigge.

Kilde: https://denmark.equitour.dk/da/