Skip to main content

Får vi danske FEI Awards vindere?

Pararytter Karla Dyhm-Junge og groom Lars Seefeld er begge nomineret til en FEI Award, og på søndag bliver det afsløret, hvem der er vinder.
| admin

FEI har nomineret ryttere og grooms i 5 kategorier til den årlige FEI Award, og vinderne bliver afsløret på søndag den 13. november. I løbet af oktober måned har alle kunnet stemme på deres favorit i kategorierne:

Danmark er repræsenteret i to kategorier: Longines FEI Rising Star og Cavalor FEI Best Groom. VM-holdsølvvinder fra Herning2022, Karla Dyhm-Junge 19 år er nomineret til prisen Longines FEI Rising Star i sin første sæson i international paradressur.

”Det er så fedt, det kom som en overraskelse,” fortalte Karla Dyhm-Junge, da FEI løftede sløret for de nominerede kandidater. Prisen er skabt til ryttere i alderen 14-21 år på tværs af ridesportens discipliner, om nomineringen siger hun: ”Det betyder mega meget at få anerkendelsen som ny rytter i sporten, og desuden indenfor paradressur. At man kan få lov til at være med sammen med de øvrige discipliner, og få den anerkendelse til paradressur, det er virkelig stort.”

Læs hele interviewet: Karla Dyhm-Junge nomineret til FEI Rising Star

Den tyske topgroom Lars Seefeld er FEI-nomineret til Cavalor FEI Best Groom – Lars er groom for Daniel Bachmann Andersen. I 2019 tog Lars et stort spring i karrieren, da han blev en del af Daniel Bachmann Andersens team på Blue Hors. Han fulgte med, da Daniel selv to et modigt spring i sin karriere og blev selvstændig, først på Kleppenhus ved Ebeltoft og nu på Julianelyst ved Østbirk.

Læs mere: Lars Seefeld – FEI nomineret til bedste groom

Følg med på søndag i FEI Awards Hub.