Skip to main content

Se DRF-mesterskaberne i dressur live

Søndag kan du glæde dig dressur på højt niveau, når de bedste danske ungrytter- og junior-ekvipager samles hos Ringsted Sportsrideklub for at dyste om medaljer i Agria DRF-mesterskaberne i dressur. Zibrasport Equest streamer stævnets kür-klasser.
| admin

Søndag skal DRF-mesterskabet for junior- og ungryttere afgøres, når Ringsted Sportsrideklub afholder landsstævne i dressur.

Og Zibrasport Equest er selvfølgelig til stede søndag for at streame de spændende finaler live til vores brugere.

Søndagens klasser

Vi streamer søndag d. 9. august fra B&B Horse Arena fra kl. 8.00.
Programmet er (foreløbigt):
08.00 : B-finale Kür Junior
11.30: Finale Agria DRF-mesterskabet Junior Kür.
14.10: Finale Agria DRF-mesterskabet Ungrytter Kür

Se start- og resultatlister her

Ringsted Sports Rideklub ser frem til at byde velkommen til b-stævnet.

– I en krisetid som hele verden har ligget under for, er det Ringsted Sports Rideklub en stor glæde, at kunne byde velkommen til Landsstævne i dressur 7 – 9 august 2020.

Der vil igen i år, ved dette stævne, være mulighed for at starte C-klasser. På den måde får man som hest og rytter muligheden for at ”snuse” til landsstævne atmosfæren og, dermed forberede sig til næste stævne niveau i sin ride karriere. Der vil derfor være klasser fra LA-niveau og op til Grand Prix Special.

Dog er højdepunktet ved dette landsstævne de årlige Agria DRF Mesterskaber for Juniorer & Youngriders.

Vi er, og har alle i ridesporten, været hårdt ramt af Corona, hvorfor vi i Ringsted Sports Rideklub naturligvis er enormt taknemmelige for, alligevel får muligheden for at afvikle dette stævne, og vil herigennem takke alle vores sponsorer.

I særdeleshed vores hovedsponsorer som er ECCO, Ridebane.dk, B&B Horses, samt Ringsted Kommune, for at de på relativt kort tid , trods Corona lockdown, har tilkendegivet at de stadigt har valgt at bakke op omkring os ved dette stævne. Det er en stor hjælp til os som rideklub, og det er en vigtig støtte til de startende ryttere

Stævnet vil som altid blive afholdt på Team Cabe´s smukke arealer: Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted, har klubben udtalt i en tidligere udsendt pressemeddelelse.