Skip to main content

Farvel til H&M All In – en æra slutter i dag

En æra er slut – en af verdens absolut bedste springheste, H&M All In pensioneres fra sporten ved en ceremoni under Göteborg Horseshow.
| admin

”En hest som H&M All In, der har givet os alle så meget, burde afslutte sin karriere på toppen. Ord kan ikke beskrive, hvor meget han har betydet for mig og for ridesporten. Det er ikke en nem beslutning at tage, men det er den rigtige beslutning”, siger Peder Fredricson.

“Jeg er stadig nødt til at knibe mig i armen for at tro på de store præstationer, denne lille elskede hest har gjort. Jeg er utrolig taknemmelig for at have været en del af denne rejse sammen med H&M All In og Peder, siger Charlotte Söderström”, ejer af H&M All In.

Medaljer og ære

Sammen med sin faste makker Peder Fredricson har H&M All In været en naturkraft på springbanerne. Aldrig pralende på forhindringerne, men med et rationelt, forsigtigt springforløb, der har indbragt parret og svenskerne så meget ære de senere år.

Den seneste medalje kom i hus ved VM i Herning i 2022, hvor All In og Peder Fredericson vandt guld med det svenske hold. Individuelt flaskede det sig ikke lige til slut for parret, men de kom til Herning med en individuel sølvmedalje fra OL i Tokyo. En gentagelse af deres OL-medalje i Rio i 2016. Og blandt parrets mange flotte og imponerende resultater er også en guldmedalje ved EM på hjemmebane i Göteborg i 2019.

Peder Fredricson og H&M All In fik vi lejlighed til at se live herhjemme ved VM i Herning sidste sommer, hvor parret vandt guld med det svenske hold. Foto: Zibrasport Equest

All In har vundet mange hjerter på vejen

H&M All In (Kashmir van Schuttershof x Andiamo) født i 2006 og som hans opdrætter Bas Huybregts udtalte til World of Showjumping, så er All In sådan en hest, man kun avler een gang i sit liv. Da All In var 6 år kom han i hænderne på den belgiske landsholdsrytter Nicola Philippaerts, som fortalte til World of Showjumping: “Han har et stort hjerte, når han går ind på banen, vil han bare give sit aller bedste og han vil altid forsøge at være fejlfri.”

Peder Fredricson spottede All In ved UVM på Zangersheide da hesten var 7 år – og resten er historie.