Skip to main content

Springhestene er flyttet ind i Odense

Nu har hestene overtaget staldende i Odense Congress Center og konkurrencerne er i fuld gang under Riders Cup/Scandinavia Jumping Tour. Husk vi livestreamer på Zibrasport Equest.
| admin

Ponyrytterne har redet den sidste klasse ved springstævnet Riders Cup/Scandinavia Jumping Tour i Odense Congress Center. Nu er det hestene, som har overtaget springbanen, og der er fuldt program med springning fra LC til MA** .

Stævnet gælder også som 2. kvalifikation af Stutteri Ask Trophy i Odense Congress Center, en landsdækkende springturnering på B-niveau for children-, kat. 2-, kat. 1-, junior-, ung- og U25-ryttere, som skal udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning. Finalen afvikles på Stutteri Ask i marts/april måned.

Se bestemmelserne for Stutteri Ask Trophy 2023 her:  Bestemmelser 2023

Mød landstrænerteamet

Under stævnet vil landstrænerteamet og elitesportschefen i springning inviterer alle junior-, ung- og U25-ryttere til informationsmøde. Alle ryttere er velkomne til at medbringe forældre og trænere. På informationsmøderne vil landstrænere Bo K. Møller og Ulrik Kjær i samspil med Elitesportschef Annette Mosegaard præsentere sportsplanerne for 2023 og fremlægge vigtige datoer for stævner i løbet af det kommende år. Der vil desuden være mulighed for at stille spørgsmål og tage en generel snak med landstrænerne og elitesportschefen.

  • Junior-, ung- og U25-ryttere: lørdag den 18. februar 2023

Deltagelse ved informationsmøderne kræver ikke tilmelding, og tidspunktet kan ses på Equipe.

Følg med på livestreamingen fra Zibrasport Equest

Vi streamer frem til og med søndag den 19. februar. Vores Premium-medlemmer (49,- kr. pr. måned) kan se med gratis (live og efterfølgende i arkiv), mens øvrige kan købe Pay Per View-adgang til 129,- kr. (kun adgang til LIVE).

Program, start- og resultatlister

På stævnets Facebookside bliver der opdateret med fotos og resultater efter klasserne. Se med HER