Skip to main content

Gio til Annabella Pidgley

Den engelske juniorrytter Annabella Pidgley, der trænes af Cathrine Dufour, har overtaget Charlotte Dujardins OL-hest Gio
| admin

“Det er med bittersøde følelser, at jeg kan fortælle, at vidunderlige Pumpkin (Gio) nu ejes af Junior-rytteren, Annabella Pidgley.” Dette kan man læse på OL-rytter Charlotte Dujardins (GBR) Instagram. Sammen med Gio var Charlotte på det engelske landshold ved både OL og EM. Hun vandt individuel bronze ved OL og EM.

Dermed får 16-årige Annabella Pidgley en fantastisk partner på hendes rejse gennem ungdomsdressuren og videre ind i U25 og seniorrækkerne. Den 10-årige Gio e. Apache/Tango er nu kommet i stald hos den unge rytter, som trænes af Cathrine Dufour. Dufour rider en anden af familien Pidgleys heste, Vamos Amigos, som hun i denne uge rider ved World Cup stævnet i Lyon.

“Jeg er så taknemmelig for, at jeg ikke behøver at gøre dette (sælge heste) regelmæssigt, da det altid er så svært at give slip på heste, som vi ser som vores familie. Det vidunderlige ved dette er, at Pumpkin vil fortsætte sin rejse under britisk flag med en rytter og familie, som jeg har kendt i mange år. Annabella er en af ​​de mest lovende ryttere i vores land, og arbejder så hårdt for at udvikle sig selv og sine heste, samtidig med at de ikke giver dem andet end femstjernet pleje,” skriver Charlotte Dujardin

Charlotte Dujardin vil hjælpe Annabella med at finde ind til Gio. “Annabella har haft en utrolig sæson i år, da hun opnåede Storbritanniens første individuelle medaljer på junior-EM-niveau og efter at have set hende ride Pumpkin og falde for ham i samme grad, som vi har, ved jeg, at der venter ham et vidunderligt nyt kapitel, skriver Charlotte Dujardin.

Charlotte Dujardin og Gio vandt bronze ved OL. www.sportfotos-lafrentz.de/Stefan Lafrentz