Skip to main content

Gios nye ejer råder over topheste i verdensklasse

Annabella Pidgley, den engelske juniorrytter der netop har overtaget Charlotte Dujardins OL-hest Gio, er i forvejen ejer af et væld af dressurstjerner. Og så trænes hun af danske Cathrine Dufour.
| admin

Gio skal i fremtiden rides af juniorrytteren Annabella Pidgley, der dermed kan føje endnu en stjernehest til sit katalog af top dressurmateriale.

Læs mere om Gios ejerskifte her

Den engelske teenager scorede sølv ved sommerens FEI europamesterskab i Oliva, og Annabella har bestemt ikke sit talent fra fremmede. Moderen Sarah Pidgley er dressurrytter og dommer.

Gios nye staldkammerater tæller bl.a.:

Sultan des Paluds 

I februar købte familien Pidgley Grand Prix-hesten af Helgstrand Dressage. Den røde vallak og Annabella gjorde derefter kometkarriere sammen, og det var på netop ham, hun red så flotte resultater hjem til Storbritannien ved EM.

Sultan er 11 år og efter Soliman/De Niro.

Vamos Amigos

I sine unge år blev Vamos Amigos redet af Marianne Helgstrand. Sidenhen blev den brune vallak solgt til Annabella, og nu er det Cathrine Dufour, der uddanner niårige Vamos, der er efter Vivaldi/Hotline.

Vamos bliver til daglig redet af Annabellas træner, Cathrine Dufour

Espe

Ligesom Vamos og Sultan, så er Espe også fundet hos Helgstrand Dressage. Annabella købte den den nu syvårige hoppe efter Escolar/Dimaggio i 2020.

Espe har deltaget i UVM med stor succes, og det er Cathrine Dufour, der har æren af at stå for Espes træning. For nylig vandt ekvipagen deres debut i PSG med 75%.

Dibert L

Første sæson som junior er ved at nærme sig sin afslutning for Annabella. Og hun har opnået mange flotte placeringer på den 13-årige vallak efter Vivaldi.

For nylig medbragte hun Dibert til et internationalt stævne i Keysoe, hvor parret blev toer og tre’er.