Skip to main content

Rolf-Göran Bengtsson er i form til Herning

Svenske Rolf-Göran Bengtsson skal være testrytter på de 5-årige springheste ved DV’s hingstekåring i Herning, og han viste storform søndag i Neumünster ved at vinde Grand Prix-klassen.
| admin

Det blev en stor dansk/svensk dag i Neumünster søndag – først satte Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zepter konkurrenterne på plads med en sikker sejr i World Cup-dressuren, og få timer senere stod der Sverige på Grand Prix-springningen, da Rolf-Göran Bengtsson sejrede med Zuccero i Holstenhalle.

Læs også: World Cup-sejr til Nanna Merrald og Zepter

Rolf har takket ja til at være testrytter på de 5-årige springheste i Dansk Hesteforsikring Unghestechampionat ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Med sejren i Holsten, nærmest på hans adopterede hjemmebane, viste Rolf storform.

Læs også: Rolf-Göran Bengtsson – testrytter i Herning

10 ryttere nåede ind i omspringningen i den 1,60 m store Grand Prix, der havde 40 ryttere til start. Rolf-Göran Bengtsson og Zuccero en holstener efter Zirocco Blue, var blandt de fejlfrie, og i omspringningen kunne ingen nå den erfarne svensker, som igen red fejlfrit og lukkede tiden femhundrededele før Hollands Jur Vrieling med Comme-Laude W.

Til hippson.se udtalte Rolf umiddelbart efter sejren: “Jeg er meget glad her i dag, Zuccero sprang fantastisk godt. Det er hans første store indendørs 1.60-bane. At vinde her på “hjemmebane” er mere end sjovt. Hingsten sprang suverænt godt. Det er også sjovt for Holsteiner Verband at se deres hingst sådan. Han er godt præsenteret her nu forud for bedækningssæsonen. Simpelthen fantastisk sjovt.”

Mathias Nørheden Johansen/Camelot fik 8 fejl i Grand Prix-klassen, og Lars Bak Andersen fik 12 fejl med Carl-Heinz B.
Michael Aabo og Lugranda e. Luganer sejrede fredag aften i en national S-klasse i Holstenhallen, og i samme klasse blev Lars Bak Andersen og Fri. Farbenfroh nr. 4.

Resultater