Skip to main content

Her er det officielle VM merchandise

Vær helt klar til ECCO FEI World Championships med det officielle VM merchandise. Du finder et stort udvalg fra klistermærker over drikkedunke til en stilfuld og varieret kollektion fra Kingslands Earth Collection.
| admin

Arrangørerne af Herning2022 har lavet det lækreste merchandise i anledningen af verdensmesterskaberne. Du kan vælge mellem cool gadgets, friske hoodies, T-shirts og meget, meget mere. Der er skabt et helt univers af fantastisk merchandise til fans i alle aldre og køn. Fanshoppen i EquiPark bliver et rent slaraffenland, når man skal finde lige netop det, som man kan glæde sig over og få glæde af længe efter de sidste VM-heste har forladt Herning.

Foto: Herning2022

Lækkert tøj fra Kingsland

Det er Kingsland Equestrian, som klæder de mange frivillige på. Og den flotte VM-kollektion bliver til salg i Fanshoppen, suppleret af flere enheder. Det betyder, at det er en større kollektion fra Kingsland, man kan gå på jagt i, når man kommer ind i EquiPark under VM i Herning fra den 6.- 14. august.

Kollektionen bliver skabt ud fra Kingslands populære ”Earth Collection” – en linje i Kingslands kollektion, hvor der anvendes 100% recirkulerbare materialer, og hvor bæredygtighed og fokus på miljøet er højt prioriteret uden at gå på kompromis med Kingslands kendte kvalitet.

Den flotte kollektion kommer i VM-farverne til børn, kvinder og mænd. Og den rummer knap 20 forskellige designs lige fra knæstrømper over forskellige hatte og til smarte Sweat Jackets, fleece jakker, T-shirts og tights til kvinder og børn. Priserne ligger fra 100 kr. (for knæstrømperne) til 599,95 for den flotte Ladies Fleece.

Foto: Herning2022

En bamse til hesten eller et klistermærke til bilen

Foruden den flotte og praktiske tøjkollektion har arrangørerne, sammen med Zo24, lavet flere sjove og brugbare genstande som f.eks. solbriller, regnjakke, tæppe, pins og et klistermærke. Desuden kan man se (og kramme) den populære Box Bear og dens mindre fætter, den søde stofhest, begge er en model af Herning2022s maskot Henri.

Foto: Herning2022

Du kan shoppe dit merchandise i VMs fanshop her eller ved fanshoppen i Equipark under hele VM.

/Herning2022