Skip to main content

Stutteri Ask er klar til gæster

Stutteri Ask er klar til at tage imod ryttere og heste til det første indendørs stævne i den store ridehal. Finalisterne til Stutteri Ask Trophy er fundet.
| admin

Efter en større udbygning af Stutteri Ask på Fyn er man klar til at invitere til det første indendørs ridestævne i den smukke og imponerende Casir Hal. Samtidig står det helt nye staldanlæg i tilknytning til Casir hallen klar til brug, men der er fortsat lidt gang i byggeriet på stedet, lyder det fra Stutteri Ask som håber på forståelse for lidt byggerod.

Stævnet den 31. marts – 2. april bliver finalen for Stutteri Ask Trophy – en springturnering på B-niveau for children-, kat. 2-, kat. 1-, junior-, ung- og U25-ryttere, som skal udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning. Se bestemmelser HER
Finalekvalifikationsklasserne er kun åbne for de kvalificerede ryttere, men til stævnet vil der også være LA og MB klasser for heste som er åbne for alle, I disse klasser meldes efter 1. til mølle princippet.

Propositioner til stævnet ses HER

Efter ét kvalifikationsstævne hos Holte Rideklub i starten af januar og ét kvalifikationsstævne ved Scandinavia Jumping Tour i sidste uge, er de 30 finalister i Stutteri Ask Trophy fundet for hver kategori. Finalisterne kan ses HER

Alle er velkomne som tilskuer til stævnet.