Skip to main content

Herligt gensyn med Don O i Grand Prix

Total dansk dominans i den internationale Grand Prix ved Blue Hors Dressurfestival med sejr til Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Don Olymbrio.
| admin

Det var kun 3. gang Nanna Merrald Rasmussen red Blue Hors Don Olymbrio op ad midterlinjen i Grand Prix, da hun fredag aften sejrede i den internationale Grand Prix-Klasse Presented by Krafft i et program, som ikke var fejlfrit, men med flere højdepunkter. Som Nanna fortæller i videointerviewet her i artiklen, så havde han sin opmærksomhed delt mellem hende og omgivelserne.

Nanna Merrald Rasmussen og Bue Hors Don Olymbrio. Foto: Zibrasport Equest

Total dansk dominans

Der var 18 deltagere i klassen, og det blev total dansk dominans, da alle 5 placerede ryttere i klassen var danske. EM-bronzevinder for hold, Charlotte Heering og Bufranco fik 71,478% til andenpladsen. Charlotte har selv været skadet i en periode, men nu er hun heldigvis tilbage i konkurrence igen.

Charlotte Heering og Bufranco. Foto: Zibrasport Equest
Anna Zibrandtsen og Quel Filou. Foto: Zibrasport Equest

EM-sølvvinder for hold Anna Zibrandtsen er godt på vej med en afløser for EM-hesten Arlando i Quel Filou og parret scorede flere 8-taller programmet igennem, de sluttede med 70,739% foran Joachim Thomsen og Aaroe’s Gandhi, som opnåede 69,652%

Daniel Bachmann Andersen og Vayron. Foto: Zibrasport Equest

VM-guldvinder for hold Daniel Bachmann Andersen var til start med den 1,92 m høje Vayron, som han kun har haft i få måneder. De havde en enkelt Grand Prix-start i bagagen sammen inden stævnet på Blue Hors, og de fik vis masser af kvalitet, men også mange, store fejl – de fik 69,174.

Zibrasport Equest streamer fra stævnet, og du kan se Bundgaard Byg x Trolle Cup finalen GRATIS den 12. og 13. november.

Premium Medlemmer: Gratis!

Basic Medlemmer: 129 kr. for adgang til hele stævnet.

Start- og resultater