Skip to main content

Hyldest til Horsebo Smarties – video

I søndags skete det som alle hesteejere frygter, for Helle Kristensen fra Stutteri Horsebo. Dagen fik desværre en tragisk udgang for den højt elskede vallak, der har vundet VM-guld i paradressur med danske Stinna Tange, og startet dressurens allerhøjeste klasser med prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Helle skriver på facebook Smarties I dag valgte 2 F35 […]
| Louise Woss Sigerslev

I søndags skete det som alle hesteejere frygter, for Helle Kristensen fra Stutteri Horsebo. Dagen fik desværre en tragisk udgang for den højt elskede vallak, der har vundet VM-guld i paradressur med danske Stinna Tange, og startet dressurens allerhøjeste klasser med prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein.

Helle skriver på facebook

Smarties

I dag valgte 2 F35 fly at flyve usædvanligt lavt over vores ejendom.

Efterfølgende brag gjorde smarties så bange at han brød gennem 2 trælåger og i total panik løb forbi vores ejendomme og ud på hovedvejen, hvor han gallopperede et par km til næste gård hvor han løb ind og jeg kunne fange ham, heldigvis var der ingen biler der ramte ham så mennesker kunne have kommet til skade, men desværre havde turen så stor effekt på hans gamle ben at den tunge beslutning om at lade ham få fred måtte tages. Jeg er så trist over denne måde han måtte herfra i smerte bange og forvirret. Det var ikke sådanne jeg havde forstillet mig jeg skulle sige farvel til en så stor personlighed. I 22 år har denne fantastiske hest fyldt vores liv med kæmpe oplevelser og nok været den mest alsidige hest jeg nogensinde kommer til at være så heldig at have avlet og ejet.

Tak til alle ryttere der har været med til at gøre smarte til den han var!!!

Se eller gense Smarties

I klippet herunder kan du nyde et par af højdepunkterne fra Horsebo Smarties karriere.