Skip to main content

Riders Cup aflyser

Stævnearrangørerne har netop meddelt, at weekendens planlagte lands- og distriktstævne ikke bliver til noget.
| admin

Det er med stor beklagelse, at teamet bag Riders Cup må aflyse det planlagte distrikts og landsstævne denne uge.

Vi har efter dialog med Næstved Politi og deres juridiske rådgiver, besluttet, at der ikke er muligt at afvikle stævnerne forsvarligt efter indførelsen af de nye restriktioner og anbefalinger i går.
Vi er utrolige glade for og taknemmelige over at sidste uges Baltic Cup blev afviklet – med besøg af Næstved Politi 5 gange over de 4 stævnedage.

Vi er stolte over den store opbakning og tillid fra ryttere og forældre, som på trods af anonyme politi-anmeldelser, alle har vist os stor tiltro i forbindelse med planlægning og afholdelse af stævner.
Riders Cup ønsker som det sidste, at medvirke til at ridesporten får dårlig omtale i medierne og selvom vi har prøvet alle muligheder for at kunne afvikle denne uges stævner, så giver gårsdagens nye restriktioner og retningslinier os desværre intet andet valg end at aflyse.

Vi er meget kede af, at aflysningen kommer så sent og af den ulejlighed det medfører for de tilmeldte ryttere, men vi har arbejdet til det sidste og har først her til formiddag afsluttet de sidste drøftelser med Næstved Politi og har derfor ikke været i stand til at melde noget ud før.

Alle tilmeldte ryttere bedes inden fredag den 11. december indsende registrerings og konto nummer til showoffice@riderscup.dk – for tilbagebetaling af betalt indskud. Vi bestræber os på at indskud tilbagebetales i uge 51 og 52.

Pressemeddelelse: Riders Cup