Skip to main content

Husk: Sidste tilmelding til Zyberride-stævne er på mandag

Der er stor tilslutning til det online dressurstævne i Zyberride, og hvis du skal nå at være med, skal du melde til senest mandag d. 31. maj.
| admin

Der er tre klasser i Helgstrand og Zibrasport Equest Online Tour part 2, og den ene klasse er allerede fyldt, men der er stadig pladser i ponyklassen Helgstrand Medium Tour 2* (svarer til LA niveau) og i hesteklassen Helgstrand Medium Tour 1* (svarer til MB niveau).

Kompetente dommere

Klasserne bedømmes af Helgstrand-rytterne Jeanna Högberg, der i sidste weekend vandt Bundgaard Byg Cup kvalifikationen ved Equitour Denmark, og Anne Mette Strandby Hansen, der vandt EM i dressur for U25 i 2020. Der er rosetter til de placerede og skønne præmier fra Kingsland på spil.

Small Tour1* er fyldt op, men der er stadig pladser i de to andre klasser.

Tilmeld dig stævnet og få mere information på Zyberride

Om Zyberride

Den digitale event-portal ZyberRide.com er udviklet af Helgstrand og Zibrasport Equest, og formålet med portalen er, at ryttere kan dygtiggøre sig og forberede sig på fysiske stævner ved at ride hjemmefra og blive bedømt af store profiler.

For at være med til et Zyberride event skal du oprette en profil på ZyberRide.com, hvor du kan tilføje dig selv og dine heste/ponyer. Dit ridt optages på video og sendes ind til Zyberride, hvor det bliver bedømt. Er du Premium Medlem hos Zibrasport Equest, får du rabat på din tilmelding.