Skip to main content

Hvil i fred min elskede Shutterfly

Det er blot et par uger siden vi tegnede et portræt af en af verdens mest succesfulde springheste, Shutterfly i anledning af han blev 30 år – nu er han desværre død.
| admin

“Det er med et meget tungt hjerte, at jeg er ked af at meddele, at vi mistede Shutterfly i morges (lørdag). Han var en unik og uerstattelig del af vores liv,” skriver den internationale springrytter Meredith Michaels-Beerbaum på Social.

Læs også: Husker du Shutterfly?

“Jeg var så heldig at dele de næste 24 år af hans liv med ham. Vi har for nylig fejret hans 30 års fødselsdag. Shutterfly aka “Petey” startede som en tvivlsom, usikker ung hest og blomstrede op til en af de største nogensinde. Han vandt 3 World Cup-finaler, 2 Top Ti-finaler, Rolex Grand Prix i Aachen, blandt mange andre prestigefyldte titler. Han bragte mig til toppen af verdensranglisten, som den eneste kvinde nogensinde, hvor jeg var i stand til at nyde 1. pladsen i 24 måneder,” skriver hun videre.

“Vi kommer til at savne den venlige og søde Petey, der stak næsen i barnevognen og blidt nussede min datter Brianne få dage efter, hun blev født. Jeg er sikker på, at det kærtegn gav hende den passionerede kærlighed til heste, hun har i dag. Jeg vil savne dig min ven, og jeg værdsætter hvert øjeblik, jeg havde med dig. Du var den bedste partner nogen nogensinde kunne have. Du vil aldrig blive glemt Petey. Hvil i fred min elskede.”