Skip to main content

Chokerende video af hestemishandling

I Tyskland reddede myndighederne i Warendorf-distriktet onsdag 15 heste ud af en stald efter de var kommet i besiddelse af videomateriale, er viste omfattende mishandling.
| admin

En ridelærer og en rideelev bemærkede adfærdsproblemer hos nogle heste, og har derefter installeret et kamera i stalden. Talrige optagelser viser alvorlig misbrug af heste. For eksempel bandt staldmesteren hestene på staldgangen og slog dem i hovedet og kroppen med en metalskovl eller mishandlede dem med en fork. En anden optagelse viser, hvordan en hest i boksen havde hovedet bundet til sadlen med et reb. Det gjorde det umuligt for det pågældende dyr at drikke. Med de chokerende optagelser i hånden henvendte ridelæreren sig til Warendorf District Veterinary Office. Myndighederne reagerede øjeblikkeligt og indgav en straffesag mod staldmesteren. Veterinærkontoret har onsdag formiddag i selskab med politiet hentet 15 heste for at bringe dem i sikkerhed. Dyrene behøvede i første omgang ikke akut dyrlægebehandling, da de blev hentet. Politiet konfiskerede også staldmesterens jagtrifler.

Den formodede gerningsmand havde været aktiv inden for ridesport i meget lang tid og havde en masse “erfaring”. De 15 heste blev i første omgang fordelt på andre gårde i området. Forskellige ryttere har allerede flere gange observeret staldmesterens brutale opførsel, og det er også blevet meddelt veterinærkontoret. I disse tilfælde kunne myndighederne dog ikke bevise strafbare forhold, heller ikke når dyrlægerne besøgte gården.

Se videoen ved at følge linket HER