Skip to main content

Kan Susanne Jensby Sunesen gentage successen til DM?

Når Equitour Denmark i weekenden byder velkommen til det store stævne, så er det ikke kun seniorer og U25-ryttere, der skal dyste. Danmarks bedste pararyttere skal også i sadlen. Og som traditionen efterhånden foreskriver skal DRF Elevskole Cup også have fundet et vinderhold.
| admin

Fredag klokken 9 fløjter dommeren første klasse i gang til Equitour i Uggerhalne. Zibrasport Equests seere kan glæde sig til at begynde dagen med at streame Prix St. George, og når alle rytterne har været på banen, er det tid til første afdeling i DM i paradressur.

Der er flere spændende ekvipager meldt til start i de fem grader – Se startlisterne her

I 2019 fremviste Susanne Jensby Sunesen, PL-sølvvinder i Rio 2016, en ny hest i DM-sammenhæng, Leeds. Parret havde stor succes og kunne kalde sig Danmarksmester, da stævnet var overstået.

I år er selvsamme makkerpar igen at finde på startlisten i grad IV, så det bliver spændende at se, om de kan tage endnu et mesterskab med hjem til samlingen.

Du kan følge alle tre afdelinger af DM i Paradressur live her på Zibrasport Equest.

Se interviewet med Susanne efter sidste års sejr

Elevrytterne i finalen

Lørdag klokken 13 skal elevrytterne vise deres kunnen, når DRF Elevskole Cup-finalen afholdes.

– Under stævnet Equitour Denmark, vil man kunne opleve finalen i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup Præsenteret af Equitour Denmark. 78 hold har i år været tilmeldt. Turneringen afvikles i perioden 20. oktober 2019 til 1 maj 2020, og finalen rides ved det store internationale stævne Equitour Denmark i Uggerhalne den 5.- 6. september. De seks bedste hold går videre til finalen der afvikles under Equitour Denmark. De seks finale hold bliver offentliggjort her på siden, når de er blevet fundet, lyder det fra arrangøren af Equitour.