Skip to main content

Magdalene var alene om at ride fejlfrit

11 ryttere kom til start i Agria DRF indendørsmesterskab i springning for pony kat. I, og Magdalene Rose Mikkelsen var alene om at ride to 0-runder
| admin

Der måtte omspringning til for at afgøre medaljekategorierne sølv og bronze ved Agria DRF indendørs mesterskab i springning for pony kat. I i Fredericia Sportsrideklub. Guldmedaljen var afgjort allerede efter hovedspringningen, for Magdalene Rose Mikkelsen og Attyrory Rebel var den eneste som red fejlfrit i de to afdelinger (lørdag og søndag) af mesterskabet.
I sommerens mesterskab afviklet af Sportsrideklubben sluttede Magdalene lige udenfor medaljerækken på en 6. plads, men i Fredericia hang guldmedaljen om hendes hals.

3 i omspringning om 2 medaljer

Den sidste omspringning i dagens række af mesterskaber skulle til for at fordele to medaljer (sølv og bronze) mellem tre ryttere. Alle tre ryttere red fejlfrit i omspringningen og dermed blev tiden den afgørende faktor for fordelingen af medaljerne. Igen måtte Cecilie Busch og Orchid’s Colyne se sig slået lige ud af en podieplads.
Det blev Olivia Høyer Pedersen og Silver Scott, som byttede sommerens bronzemedalje ud med en af sølv ved indendørsmesterskaberne i Fredericia, mens Karoline Sloth Kjær og Rødtjørns Aragon ombyttede sin sølvmedalje fra sommerens mesterskab til en af bronze i dagens afgørelse.

Resultatlister

Magdalene Rose Mikkelsen og Attyrory Rebel var den eneste som red fejlfrit i de to afdelinger (lørdag og søndag) af mesterskabet. Foto: Palero Foto