Skip to main content

Tæt på Kristian Würtz Green – hesten er min holdkammerat

(Ny video-serie) Kristian Würtz Green er kun 17 år, men den unge mand har allerede masser af erfaring i bagagen. Han er opvokset på Stutteri Schubert – og med en mor, der er uddannet berider har heste altid betydet meget for ham. I indslaget her kommer vi tæt på Kristian, når han fortæller om forholdet til sin familie og tilgangen til sporten. – Det fascinerende ved ridning er, at vi har med levende dyr at gøre. Man ved ikke, hvad der kan ske. Jeg synes også, det er fascinerende, når man får følelsen af, at det bare spiller… Jeg ser sådan på det, at mine heste er mine holdkammerater. Så har man lettere ved at sætte sig selv i deres sted.
| admin

SE HELE INDSLAGET HER

I de kommende uger kan du glæde dig til flere indslag med Kristian Würtz Green.

*kræver Premium Medlemsskab – HUSK her i april kan du oprette Premium til halv pris!