Skip to main content

Mand anholdt i mishandlingssag

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de har foretaget en anholdelse i sagen om hestemishandling på Holbæk Rideklub.
| admin

Det er kun få dage siden, at nyheden om en ny brutal mishandlingssag i en sjællandsk rideklub dukkede op.

I september 2020 trængte en gerningsmand ind i stalden hos Holbæk Rideklub og mishandlede hesten Ågerupgårds Carli så brutalt, at hesten måtte aflives.

Natten til den 24. august i år blev endnu en hest udsat for et overgreb i samme stald. Gerningsmanden forvoldte endnu engang skade på en hest. Denne gang var det heldigvis ikke med dødelig udgang, men hesten Florica blev tydeligt mærket af mishandlingen.

Læs mere om sagen her

Fanget på kamera

Politiet gik ud med en efterlysning, og det har nu båret frugt – politiet lover samtidig flere informationer om anholdelsen i dag onsdag.

Sagen har været genstand for massiv mediebevågenhed den seneste uge, hvor Stina Myrholm, som ejede hesten Carli, har været en aktiv stemme.

“Denne gang er der heldigvis bedre overvågning (som ikke er offentliggjort endnu). Holbæk Rideklub er meget påvirket af situationen,” skrev hun på de sociale medier i forbindelse med overgrebet på Florica.

Stor lettelse i Holbæk

Lettelsen efter anholdelsen er da også til at føle på.

“Så er der en anholdt!!! KARMA!!! 1000 1000 tak for alle jeres kommentarer. tak for alle jeres tanker til Carli (hun har jo altid elsket at være i centrum).

Nu håber jeg på at retssystemet dømmer ham og han får den straf/hjælp han har brug for! Når jeg ved mere opdaterer jeg”, lyder det på Facebook.

Zibrasport Equest forsøger at få en uddybende kommentar fra Stina Dyrholm.