Skip to main content

Maria kom, så og sejrede

Billund Sportsrideklub holdt i weekenden et velbesøgt c-stævne i springning, hvor 2020’s første kvalifikationsstævne i Dansk Ride Forbunds og Pavos unghestechampionat i springning fandt sine vindere. I femårs-delen var det Maria Bjørnkjær Asferg, berider på Stutteri Ask, der dominerede.
| admin

Ingen kunne komme forbi Maria Bjørnkjær Asferg, da der i weekenden blev afviklet championatskvalifikation i Billund. I femårs-championatet red hun sig ind på første- og andenpladsen. Også på placering nummer fire stod der Maria.

-Vores dygtige berider Maria Bjørnkjær Asferg var i går kørt til Billund Rideklub med en lastbil unge championatsheste. Særligt i 5 års-klassen markerede hun sig stærkt og tog sejren med avlshingsten Cassado Ask med 8,4 point, en delt 2. plads på hoppen Tekannawa Ask e. Ci Ci Senjor Ask med 8,3 point og en delt 4. plads med vallakken Fabulant Ask e. Favorit Ask med 8,2 point, skrev Stutteri Ask på deres hjemmeside.

Se Maria og Cassados vinderridt fra fireårs-championatet, hvor de også vandt:

Fireårs-championatet
Hos de yngste heste, nemlig årgang 2016, var det Lone Marie Øglend og Luiken VDL, der tog sejren med en score på 8,4 point. To skulle dele om andenpladsen med karakteren 8,3; Jacob Theodor Schmidt og Bøgegårdens Gladiator samt Legend med Christian Tang Nielsen på ryggen.

Se hele resultatlisten

Vinderen af seksårs
Hos de ældste heste var det Wiktoria Stanislawska og Dinapo, der blev nummer et med pointene 8,1. Lige i hælene fulgte Alexander Lundgaard Kjeldsen og Teglvangs Athene Jong med et rent 8-tal. Placering nummer tre blev indtaget af Mikkel Friedrich på Unity F.

Se hele resultatlisten