Skip to main content

Springbank II VH og Valverde solgt til samme rytter

Den tyske rytter Yara Reichert har købt to avlshingste fra Helgstrand Dressage. Det drejer sig om syvårige Valverde og Springbank II VH.
| admin

For et par uger siden annoncerede Helgstrand Dressage, at de havde solgt avlshingsten Vivino efter Vivaldi/Dancier til spanske Alejandro Asencio Méndez.

Og nu har de solgt yderligere to af deres unge dressurtalenter, der også er aktive i avlen. Syvårige Valverde efter Vitalis/Ampere (avler Reesink Pferde) og syvårige Springbank II VH efter Skovens Rafael/De Niro (avler Tobias Hansson/Västra Hoby Stuteri AB) er blevet erhvervet af Yara Reichert fra Tyskland.

Det perfekte match

“Det betyder rigtig meget for os, når en rytter som Yara vælger at kontakte os for at se, om vi kan finde det perfekte match. At hun så falder for to af vores allerbedste avlshingste er et stort skulderklap til hele teamet. For successen påhviler jo ikke alene de personer, der formår at selektere de gode heste, men også dem, der uddanner dem med henblik på at mestre dressursportens sværeste øvelser,” fortæller Andreas Helgstrand.

Succes i sport og avl

“Vi selekterer de bedste heste i verden, og her har vi med to hingste at gøre, der ikke bare har de kvaliteter, som den moderne avler efterspørger, men som også grundet deres fænomenale ridefærdigheder og temperament gør sig exceptionelt i sporten. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi må skuffe avlerne i forhold til, at de ikke længere står hos os, men vi håber, at der også er et ønske om at give hingstene de bedst mulige betingelser for at få en plads i den absolutte elite, se dem vokse med opgaven og få den internationale anerkendelse og succes, som de fortjener,” lyder det fra Andreas.

Stadig tilgængelige i avlen

Valverde og Springbank II VH vil være tilgængelige på frost i avlssæsonen 2021 gennem Helgstrand ved at rette henvendelse til enten vores tyske samarbejdspartner, Deckstation Paul Schockemöhle i Mühlen eller Lene Birkemose ved Helgstrand Dressage.