Skip to main content

Mød Regitze Ericsson

Regitze havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun skulle ende med at have hestene som levevej. Idag har hun svært ved at forestille sig at lave andet.
| admin

Vi har mødt Regitze til en snak om livet som daglig leder på en rideskole, og holdleder for det danske pony- og children springlandshold.
En tilværelse der er fyldt med kontraster, der trækker tråde tilbage til Regitzes egen tid på landsholdet, om end det er nogle år siden.

Læs også: Video: På besøg hos NØR med Regitze Ericsson

Kontrastfyldt hverdag

Regitze stortrives med den alsidige hverdag, og kunne idag ikke forstille sig at lave andet. Det på trods af at vejen hertil har været snørklet, og at drømmen aldrig har været at gøre hestene til en levevej. Ridning er idag Regitzes fritid, og hun nyder at ride sin egen hest, når hun har fri fra jobbet som leder af en rideskole, med alt hvad det indebærer.

Portræt af Regitze Ericsson

Har du lyst til at komme endnu tættere på Regitzes vej til en anderledes hverdag fyldt med heste, så kan du godt begynde at glæde dig til det kommende Riders NOTEBOOK magasin, hvor vi tegner et portræt af hende. Magasinet udkommer i starten af december.

Læs mere om Riders Notebook