Skip to main content

Peter Flarup takker af som landstræner i military

Siden 2019 har Peter Flarup stået i spidsen for talent- og elitearbejdet som landstræner i military, men med OL i Paris, der nærmere sig med hastige skridt, har Peter valgt at fokusere på sin egen ridning og stopper derfor som landstræner med øjeblikkelig virkning. Talent- og elitearbejdet vil blive ført videre i et nyt set-up, og her vil holdleder Kerstin Dallmann fortsat indgå. Læs mere her.
| admin

Fokus på OL i Paris
Ønsket om at være med til at udvikle militarysporten er ikke blevet mindre hos den nu tidligere landstræner Peter Flarup, men OL-planerne fylder mere om mere, fortæller han: 

”Jeg brænder fortsat virkelig meget for mit arbejde med militarysporten, men nu hvor OL i Paris for alvor begynder at nærme sig, og mit hestemateriale er så godt, som det er lige nu, har jeg valgt at prioritere min egen ridning i stedet for landstrænerrollen”, fortæller han og tilføjer: ”Jeg har sat stor pris på samarbejdet med Kerstin, og det glæder mig på sportens vegne, at hun fortsætter.”

Snart klar med nyt set-up
Elitesportschef for springning og military Janni Thermann er naturligvis ærgerlig over beslutningen men har samtidig fuld forståelse for Peters prioritering og forsikrer, at arbejdet med at få etableret et nyt set-up er i fuld gang: 

”At Peter stopper betyder bestemt ikke, at der ikke vil blive prioriteret ressourcer til talent- og elitearbejdet i military. Kerstin fortsætter heldigvis som holdleder, og på trænerdelen er det planen at tilknytte interne DRF-ressourcer fra hhv. springning og dressur, og på terrændelen påtænker vi – ligesom andre nationer allerede gør – at benytte os af eksterne ressourcer i vores nabolande.”

Det nye set-up vil blive offentliggjort, så snart det er faldet endeligt på plads, og i mellemtiden skal henvendelser fortsat ske til hhv. Janni Thermann eller Kerstin Dallmann. Find deres kontaktoplysninger her.

Kilde: Dansk Ride Forbund