Skip to main content

Nanna med World Cup points i Mechelen

Nanna Merrald red sig ind på 5. pladsen i World Cup kür i Mechelen med Blue Hors St. Schufro.
| admin

Nanna Merrald og avlshingsten Blue Hors St. Schufro passerede de magiske 80% i World Cup kür i Mechelen og med 81,355% gik de to ind på en 5. plads i det stærke felt.

“Det gik egentlig godt, men med en lidt spændt start og en dårlig første piaffe,” fortæller Nanna Merrald fra Mechelen, hvor hun og groom Elise Rensink er ved at pakke lastbilen i silende regn.

“Der var lidt småting her og der, og meget som kunne være bedre, men jeg skal også huske, han stadig er lidt grøn og ikke har prøvet så meget endnu. Jeg skal helt sikkert have ham med igen, men hvor ved jeg ikke endnu,” fortæller Nanna.
De blev den dobbelte VM-bronzevinder fra Herning, Dinja van Liere og avlshingsten Hermes N.O.P. som sikrede sejren med hele 85,815% foran hendes hollandske landsmand Emmilie Scholtens og avlshingsten Desperados med avlshingsten Everdale redet af VM guldvinder Charlotte Fry på 3. pladsen – de fik hhv. 83,865% og 83,725%

Grand Prix-vinderen Marieke van der Putte og DV-hesten Tørveslettens Titanium RS2 kom ind på 4. pladsen med 81,355% Anna Zibrandtsen og Quel Filou kom ind på 13. pladsen med 73,275%

Nanna til start med Blue Hors Zepter

Nanna Merrald er særdeles privilegeret med flere Grand Prix-heste i stalden på Blue Hors, og nu har hun sat sig i sadlen på Blue Hors Zepter, den store røde Zack-søn blev redet op i Grand Prix af Daniel Bachmann Andersen, inden han en periode stod til salg hos Helgstrand Dressage, for derefter at gå flere flotte stævner med Patrik Kittel, inden han igen kom hjem på Blue Hors, hvor Kristian Würtz Green nåde at starte ham en enkelt gang. Nanna har for få uger siden overtaget Zepter, og det samarbejde går så godt, at Nanna forventer, at have ham med til World Cup-stævnet i Basel i januar.

“Det bliver rigtig spændende med ham, og selvom Zepter er stor, har det været relativt let at komme igang med ham. Han er ret ukompliceret, så ham glæder jeg mig til at starte,” fortæller Nanna.

Læs også: “Dansk” World Cup-sejr i Mechelen – Nanna nr. 4 – Zibrasport Equest

Resultat