Skip to main content

Olivia: Jeg ønskede, at Nala skulle blive min

I det nye afsnit af Vis mig din pony kan du møde 11-årige Olivia Lænsø Winther og hendes 4-årige pony Nala.
| admin

11-årige Olivia Lænsø Winther kendte godt til Nala, før hun blev hendes pony. Faktisk gik hun og kiggede på den fine danske sportspony, som gik på marken hver eneste dag. Alt hun ønskede var, at Nala ville blive hendes – og heldigvis gik ønsket i opfyldelse, da en flot pyntet Nala pludselig kom hjem til Olivia som en tidlig fødselsdagsgave for lidt over et år siden.

Siden da har Olivia især lært meget mentalt ved at ride på Nala, og sammen drømmer de nu om at starte PRI og måske blive B-ekvipage med tiden.

Hør mere om Olivia og Nalas historie i det nye afsnit af Vis mig din pony nedenfor. Du kan også se alle tidligere episoder af Vis mig din pony her.

Indslaget er lavet i samarbejde med Agria Ponyklub.