Skip to main content

Online foredrag: Bliv klogere på ridebaner

Går du og tænker på at etablere en ridebane, eller vil du gerne vide mere om vedligehold og materialer? Skibby HC arrangerer en online foredragsrække, hvor det første foredrag netop stiller skarpt på ridebaner – og du kan se det hele hjemmefra.
| admin

(Foto: Skibby HC)

300 har allerede meldt til
Ideen til foredragene stammer tilbage fra 2019, hvor Skibby HC afholdte et lignende foredrag med stor succes. Her var der plads til 60 personer, men den store interesse betød, at foredraget blev delt ud over to dage, så mange flere kunne se med.

Vi går meget ind for vidensdeling og åbenhed. Det skal ikke være hemmeligt, hvilken type sand man bruger i bunden, eller hvordan banen skal anlægges. Vi vil også meget gerne afmystificere omkostningerne ved at lave en ridebane.

Janus Haubroe fra Skibby HC

Flere foredrag på vej
Indtil videre er der planlagt flere foredrag i 2021, og emnerne bliver: Ridebaner (se mere nedenfor), staldbyggeri – herunder indretning, sikkerhed, regler og krav m.m., hegn og ridehaller. På nuværende tidspunkt er der allerede 300, der har meldt sig til det første foredrag om ridebaner den 18. februar.

”Foredragene er vores vindue udadtil, nu hvor vi ikke kan komme til Herning (hingstekåring red.), og muliggør dialog og kontakt med kunderne,” slutter Janus Haubroe.

Foredrag 1: Ridebaner
Torsdag den 18. februar 2021 kl. 19.00

  • Grundig gennemgang af ridebanens opbygning.
  • Hvilke maskiner der skal bruges
  • Hvordan der skal lægges dræn
  • Hvilke materialer man skal brug-e og hvilke man bør undgå.
  • Valg af toplag
  • Sandets betydning for ridebanens brug.

Til slut fortælles der også om optimal vedligeholdelse af ridebanen, samt forventet levetid i forhold til valg af materialer. Det vil være muligt at stille spørgsmål under og efter, og det forventes at foredraget varer 1-2 timer, alt efter mængden af spørgsmål.

Meld dig til foredraget HER

Skibby HC